• För alla trädgårdsproffs sedan 1991    |     Telefon: 08 - 81 30 40      |     Epost: kundtjanst@tgross.se

0 Varukorg

Om TgrossTrädgårdsgrossisten i Stockholm AB
, även kallad Tgross, är en av Sveriges största butikskedjor för yrkesfolk inom den gröna sektorn. Vårt mål är att erbjuda ett komplett sortiment för professionella utövare inom trädgård och anläggning med fokus på våra kunders behov. Därför har vi ett sortiment som innefattar ledande, välkända varumärken såväl som mindre specialiserade leverantörer. Samtidigt söker vi konstant efter nya samarbeten, produkter av hög kvalitet och bättre priser för våra kunder.

Vår erfarna och problemlösningsinriktade personal ger kvalificerade råd och bästa service – oavsett om kunden vill köpa en jordsäck, en eldriven stångsekatör eller blomsterlök inklusive leverans och plantering med löktraktor. Det finns gott om plats att parkera vid båda våra butiker och vid behov erbjuder vi hjälp med att köra fram och lasta.

Du hittar oss i våra fysiska butiker i Rotebro i norrort och i Årsta i södra Stockholm. Vi har dessutom en webbutik för att våra kunder enkelt och bekvämt ska kunna överblicka vårt sortiment av produkter och tjänster, beställa varor på distans och få levererat, eller kontrollera om den önskade varan finns i butik för att kunna planera inköp, upphämtning och jobb mer effektivt.Vårt mål är att vi ska fortsätta växa och erbjuda bästa kundservice både i fysisk butik och på nätet

  • ·        Varor av hög kvalitet och prestanda till bra priser
  • ·        Snabba leveranser
  • ·        Brett produktsortiment med hög tillgänglighet
  • ·        ”First Class” webbutik
  • ·        Kompetent rådgivning av våra kunniga och proffsiga medarbetare
  • ·        Gott om parkering och lastningsutrymme
  • ·        Bekväm upphämtning av förbeställda varor Vi önskar alla våra kunder varmt välkomna!

Rickard Söderberg och Mats Bergström med personal

 

 

Vår historia

Verksamheten har sina rötter i den gamla anrika fröfirman Olsens Enke. När partihallarna flyttade på 1960-talet från Klarahallen till Årsta hade fröfirman övertagits av Hammenhögs Frö AB och kallades ”änkan i Årsta”.

1991 togs företaget över av Christina och Göran och ändrade namn till Trädgårdsgrossisten i Stockholm AB. Butiken låg i Trädgårdshallens nedre plan till dess att bolaget tog över Weibulls yrkesbutik. Då flyttade hela verksamheten in i huset mitt emot Trädgårdshallen på Partihandlarvägen 1.

2020 fick Tgross sina nuvarande ägare Rickard Söderberg och Mats Bergström som året efter öppnade en till Tgrossbutik i Rotebro för att kunna erbjuda bättre tillgänglighet och service till kunder i norrort.