0 Varukorg

Bevattning

Filtrera
Sortera
482 produkter

Visa fler

Effektiv trädgårdsbevattning för företag

Genom att investera i en optimerad trädgårdsbevattning kan du skapa en hållbar och livfull utomhusmiljö som inte bara välkomnar kunder och besökare, utan också bidrar till företagets övergripande image. En skräddarsydd trädgårdsbevattning kan anpassas för att möta de specifika behoven hos utomhusområden, så som parkeringsplatser, grönområden och entréer. Genom att använda avancerade bevattningssystem och automatisering kan du säkerställa att era växter och landskap får rätt mängd vatten vid rätt tidpunkt, samtidigt som ni minimerar vattenavfall och kostnader.

 

Vanliga frågor & svar
 

Droppbevattning – hur länge?

Generellt sett kan du börja med droppbevattning i ungefär 20-30 minuter och sedan övervaka jorden noggrant. Känn efter om jorden känns fuktig några centimeter ner. Om den fortfarande är fuktig behöver du inte vattna längre, men om den är torr, kan du förlänga bevattningstiden. Väderförhållandena är också en viktig faktor; varma och soliga dagar kan kräva längre bevattningstider än svalare och molniga dagar.

 

Hur fungerar en bevattningspåse?

En bevattningspåse är en praktisk anordning som används för att förse träd eller buskar med vatten på ett effektivt sätt. Den är konstruerad av hållbart och vattentätt material och har ett hålrum i mitten som rymmer vatten. För att använda den, fylls påsen med vatten genom ett öppningshål eller en ventil. Sedan placeras den runt basen av ett träd eller en buske, nära dess rotsystem. Ett bevattningsmagasin är utformat för att sitta tätt mot marken för att minimera vattenavdunstning och låta vattnet långsamt sippra ut och nå rötterna över tid.