0 Varukorg

Trädgårdsredskap

Filtrera
Trädgårdsredskap (0/28 valda)
Sortera
867 produkter

Visa fler

Stort utbud av redskap till trädgården

Att köpa bra redskap till trägården är inte bara tidsbesparande, utan även en smart investering. Med rätt verktyg kan du snabbt och effektivt hantera nödvändiga sysslor. Ett bra utbud av redskap förbättrar inte bara kvaliteten på ditt arbete, utan frigör också värdefull tid för andra aktiviteter. Upptäck vårt stora utbud av redskap till trädgården!

 

Sandlådor för halkbekämpning

Våra sandlådor är framtagna för att vara praktiska och användarvänliga i både offentliga och privata miljöer. De är en pålitlig lösning för att säkerställa säkra och gångbara ytor under vinterns utmanande förhållanden. Med våra sandlådor kan du enkelt och effektivt hantera halka och minska risken för olyckor.

 

Grensaxar & reservdelar

Vi erbjuder inte bara ett brett urval av högkvalitativa grensaxar, utan också ett omfattande sortiment av reservdelar och tillbehör till grensaxar som kompletterar och förbättrar din trädgårdsupplevelse. Oavsett om du behöver en grensax för att trimma träd och buskar eller vill utrusta dig med extra skärblad, väskor eller underhållsprodukter, har vi allt du behöver för att göra ditt trädgårdsarbete smidigt och effektivt.

 

Spridare

Våra spridare är konstruerade för att vara enkla att använda och leverera jämn och effektiv spridning av material över dina trädgårdsområden. Oavsett om du har en liten trädgård eller en större yta, har vi rätt spridare för dina behov.

 

Hackor & rensjärn

Bland vårt sortiment finner du inte bara grensaxar och spridare, utan även hackor och rensjärn. Dessa verktyg är utformade för att ge dig överlägsen kontroll när du bearbetar jord och håller trädgården ren från oönskade växter.