0 Varukorg

Sekatörer

Filtrera
Trädgårdsredskap (0/2 valda)
Sortera
54 produkter

Visa fler

Sladdlös, batteridriven sekatör

Med en sladdlös, batteridriven sekatör kan du enkelt beskära växter utan att oroa dig för sladdar och kablar. Den är perfekt för dig som vill ha en effektiv och bekväm lösning för beskärning. Med detta verktyg kan du enkelt klippa grenar och kvistar med precision och utan ansträngning. Hos T-Gross hittar du ett brett utbud av batteridriven sekatör som gör trädgårdsarbetet enklare och mer effektivt.

 

Stångsekatörer med utdragbart skaft

Vår stångsekatör med ett utdragbart skaft är ett praktiskt trädgårdsredskap som ger dig förlängd räckvidd och ökad precision när du beskär träd och buskar. T-gross stångsekatörer är utformade med ett teleskopiskt skaft som kan justeras i längd, vilket gör det möjligt att nå höga grenar utan att behöva använda en stege. De är även utrustade med skarpa skärblad som gör det enkelt att klippa av grenarna med minimal ansträngning.


Tillbehör och reservdelar

I vårt utbud av tillbehör och reservdelar för sekatörer hittar du skärblad, ergonomiska handtag, praktiska sliphjul, och mycket mer. Med våra reservdelar kan du enkelt byta ut slitna eller skadade komponenter på dina sekatörer, vilket förlänger deras livslängd.