0 Varukorg

Gräsfrö Storpack (säck)

Filtrera
Sortera
22 produkter

Visa fler

Gräsfrö i storsäck

Genom att köpa gräsfrö i storsäck hos T-gross kan du dra nytta av fördelarna med att ha tillräckligt med frön för att täcka stora ytor utan att behöva göra frekventa inköp. Du kan välja bland olika säckstorlekar för att matcha dina specifika behov och projektets omfattning. Våra säckar finns i storlekarna 5–20 kg.

Utöver vårt stora sortiment av gräsfrö i storsäck, erbjuder vi även rådgivning för att hjälpa ditt företag att välja rätt gräsfröblandning för dina specifika projekt. Med vår kunskap inom området kan vi ge rekommendationer baserat på klimatet i området, avsedd användning av gräsmattan och önskat utseende. På så sätt kan du vara säker på att du får en gräsmatta som är anpassad efter dina behov och önskemål.

 

Tips när du ska köpa gräsfrön

 

Region och klimat

Beakta den specifika klimatzonen och jordtypen i ditt område. Vissa grässorter trivs bättre i olika klimat och markförhållanden. Se till att köpa gräsfrön som är anpassade till din region för bästa resultat.

 

Underhåll

Fundera över hur mycket tid du har för att ta hand om gräsmattan. Vissa grässorter kräver mer underhåll och skötsel än andra. Om du föredrar en lättskött gräsmatta, välj en sort som är mer tålig och självreparerande.

 

Kvalitet

Prioritera högkvalitativa gräsfrön. Kvalitetsfrön har högre groningsgrad och ger en stark och hälsosam gräsmatta som håller över tid.

 

Fröblandning

Överväg att använda en blandning av olika grässorter i din fröblandning. Detta ökar din gräsmattas motståndskraft mot sjukdomar och skadedjur.