0 Varukorg

Saxar

Filtrera
Trädgårdsredskap (0/4 valda)
Sortera
15 produkter

Visa fler

Hitta rätt modell för dina trädgårdsbehov

Oavsett om du behöver en kraftfull häcksax för att forma buskar eller en precisionsklippare för att trimma örter, har vi rätt modell för dig. Våra saxar är designade för att ge effektiva och exakta klipp, vilket gör trädgårdsarbetet enklare och mer hanterbart.

Floristsax

Med en floristsax kan du enkelt att klippa och forma blommor och grenar med precision. Dess ergonomiska design säkerställer en bekväm hantering även under långa arbetspass. Den skarpa och exakta klippningen hjälper till att skapa perfekta blomsterarrangemang och trädgårdsdekorationer som imponerar.

 

Gräs- & kantsax

Trött på att kämpa med vildvuxet gräs och envisa kanter? Med vår gräs- och kantsax blir trimningen av din trädgård enklare och mer effektiv än någonsin tidigare. Med skarpa blad och ergonomiskt handtag är det ett perfekt trädgårdsredskap för att få till den perfekta finishen i din trädgård.

 

Örtsax

Fiskars örtsax är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål för långvarig prestanda och hållbarhet, vilket gör den till ett pålitligt val för alla dina behov. Saxen är idealisk för att klippa blad som basilika, persilja, dill, timjan och andra kryddväxter.