0 Varukorg

Gödning

Filtrera
Sortera
89 produkter

Visa fler

Stort utbud av gödningsmedel

Vårt sortiment av gödningsmedel sträcker sig från grundläggande näringsämnen till specialiserade produkter med mikronäringsämnen och organiska gödningslösningar. Oavsett om ditt företag är involverat inom jordbruk, fruktodling eller trädgårdsanläggning, så har vi exakt rätt gödningsmedel för att möta era specifika behov.

 

Gödsel för alla årstider

Vår flytande växtnäring är utformad med användarvänlighet i åtanke och gör appliceringen enkel och smidig för ditt företag. Med flytande gödsel kan du exakt dosera rätt mängd enligt era grönsakers specifika krav, vilket ger er bättre kontroll över växtmiljön. Detta innebär att du kan optimera näringsförsörjningen och minimera avfall, vilket är både kostnadseffektivt och miljövänligt.

 Den flytande formulan gör även att näringsämnena snabbt och effektivt kan tas upp av växterna, vilket resulterar i snabbare tillväxt och hälsosammare grönsaker. Vår flytande näring till grönsaker är även kompatibel med produkter inom droppbevattning och kan enkelt integreras i era befintliga odlingssystem.

 

Vanliga frågor & svar

 

Vad är organisk gödsel?

Organisk gödsel är en typ av gödningsmedel som härstammar från naturliga och organiska källor. Den skiljer sig från kemiska eller syntetiska gödselmedel som vanligtvis tillverkas industriellt. Organisk gödsel är baserad på biologiskt nedbrytbara material som växtrester, kompost, djurgödsel, eller annat organiskt material.

 

Kan man använda för mycket gödsel?

Ja, det är möjligt att använda för mycket gödsel. Det kan leda till växtförbränning, överdriven tillväxt och utsläpp av näringsämnen som förorenar vattenmiljön. Det är viktigt att följa rekommenderade doseringsanvisningar och testa jordens näringsinnehåll regelbundet för att undvika överdosering av gödsel.

 

Hur mycket gödning till gräsmatta?

Generellt sett bör du använda cirka 2–3 kilo gödning per 100 kvadratmeter gräsmatta. Mängden gödning kan skilja sig åt beroende på växttyp, jordens näringsinnehåll och gödseltyp.