0 Varukorg

Sättlök

Filtrera
Sortera
3 produkter

Visa fler

Flera olika löksorter

I vårt sortiment hittar du en mängd olika sorters sättlök – vitlök, gullök och rödlök är bara några exempel. Vare sig du har en förkärlek för milda lökar, starka lökar eller varierande färgvariationer, så erbjuder vi ett omfattande sortiment som är skräddarsytt för att uppfylla dina önskemål. För dig som är intresserad av att köpa blomsterlökar erbjuder vi även ett brett utbud av höstlökar.

 

Sättlök i storpack för omfattande projekt

T-gross erbjuder möjlighet till att köpa sättlök i praktiska storpack. Att välja sättlök i storpack har flera fördelar. För det första är det ekonomiskt fördelaktigt då du ofta får en lägre pris per lök i jämförelse med mindre förpackningar. Dessutom är det praktiskt för större trädgårdsprojekt eller om du planerar att odla lök i större skala. Storpack med lökar sparar tid och minskar antalet beställningar och paket att hantera.

Köpa sättlök? Beställ smidigt online!

Hos kan du enkelt köpa sättlök och få dem levererade direkt till din dörr med bara några klick. Vår smidiga online-beställning gör det lättare än någonsin att välja från ett brett urval av sättlök och hitta den perfekta sorten för din trädgård eller ditt kök. Så varför vänta? Beställ dina sättlökar online idag och ta det första steget mot en rikare och mer smakfull trädgård och matlagning.