0 Varukorg

Hackor & Rensjärn

Filtrera
Trädgårdsredskap (0/2 valda)
Sortera
59 produkter

Visa fler

Rensjärn för ogräs & grusgång

Med T-gross rensjärn kan du enkelt skrapa bort ogräset och få en ren yta utan att använda kemikalier. Det är ett miljövänligt alternativ för ogräsrensning och ett användbart redskap för att bevara trädgårdens skönhet och funktion. Oavsett om du har en trädgård eller en grusgång, kan ett rensjärn vara ett ovärderligt verktyg för att bevara dina utomhusområden och hålla dem snygga och prydliga.

 

Ogräsupptagare

Vår handhållna ogräsupptagare har ett ergonomiskt utformat handtag och en skärspets som låter dig enkelt gripa och dra upp ogräset med rötterna. T-gross ogräsupptagare finns i olika storlekar och utföranden, men de är alla utformade för att göra ogräsrensning till en bekväm och snabb uppgift.

 

Ogräshacka på hjul

Med vår ogräshacka på hjul kan du enkelt och snabbt rensa stora områden från oönskat ogräs utan att behöva böja dig ner eller använda handkraft. Verktyget är särskilt användbart för större trädgårdar och kommersiella fastigheter där ogräsrensning kan vara en tidskrävande uppgift. Kantskäraren ger en estetiskt tilltalande finish till dina rabatter och andra områden. Dessutom kan du enkelt koppla på plogen och använda vår ogräshacka på hjul för att skapa vägbanor och rensa mindre gångar i trädgården.