0 Varukorg

Jord

Filtrera
Sortera
55 produkter

Visa fler

Köpa jord på pall eller i säck

Vi erbjuder möjlighet till att köpa jord på pall så att du kan effektivisera din verksamhet genom att få en stor mängd jord levererad på en gång. Detta är särskilt fördelaktigt för företag som har stora projekt eller behöver regelbundna leveranser av jord. Vi erbjuder även jord i säck för mindre projekt eller när du behöver en mer flexibel och portabel lösning. Oavsett om du behöver jord för blomsterbäddar, grönsaksodlingar, buskar eller träd, kan du lita på att våra jordprodukter är näringsrika, väldränerade och friska för att stödja en hälsosam växttillväxt. Köp jord hos T-gross och sätt grunden för en blomstrande trädgård!

 

Vanliga frågor & svar

 

Vilken jord när man sår gräs?

För att så gräs framgångsrikt bör du använda dressjord i form av toppdress. Dressjord för gräsmatta består av finsorterad sandblandad jord som ger en väldränerad gräsmatta och stimulerar skott- och rotutveckling hos gräsfröet vilket gör gräsmattan tåligare mot slitage och torka.

Vad är planteringsjord?

Planteringsjord är en speciell typ av jord som är utformad för att ge optimala förhållanden för att odla växter i krukor, planteringslådor och andra behållare. Den skiljer sig från trädgårdsjord, som används för att odla växter i trädgården eller på marken, eftersom den är speciellt anpassad för behållarodling. Här kan du se vårt sortiment av planteringsjord.

Kan jord bli gammal?

Jord kan bli gammal och förlora sin bördighet om den inte vårdas ordentligt. Kontinuerlig odling utan näringsämnesersättning kan utarma marken, och brist på organiskt material kan påverka jordens struktur och näringsinnehåll negativt. Det är viktigt att regelbundet tillföra gödsel och organiskt material för att bevara jordens kvalitet och produktivitet över tiden.