0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Gardena Ventildosa 1 9V Blåtand

Trådlös ventildosa med praktisk Bluetooth-styrenhet.

Artikelnr: GA1285-20
Beställningsvara, 1-3v
Exkl. moms:
{{ price }}
 • Snabba leveranser
 • Kvalitetsprodukter
 • Över 30 år i branschen!

Lagerstatus

Årsta 0 st
Rotebro 0 st
 • Beskrivning

  Trådlös ventildosa med praktisk Bluetooth-styrenhet.
  Med 9 V-ventildosan med Bluetooth från GARDENA blir bevattningen av trädgården trådlös, automatisk och bekvämare. Ventilerna kan placeras på olika platser i trädgården. Tidskrävande bevattning kan automatiseras helt med ventildosan och ett bevattningssystem under jord. Den styrs via den kostnadsfria GARDENA Bluetooth-appen för iOS och Android inom en radie på tio meter. Bevattningen ställs in med hjälp av sex olika scheman. Schemaläggningsassistenten ställer olika frågor och föreslår sedan en perfekt bevattningskombination utifrån svaren. Du ställer enkelt in starttid, varaktighet och veckodagar när bevattningen ska ske.

  Om bevattningssystemet är indelat i olika områden via rör under jorden kan varje ledning hanteras enskilt tack vare Bluetooth-anslutningen, och varken strömförsörjning eller kablar behövs. Bevattningen kan när som helst startas och stoppas manuellt med en knapp på styrelementet. Ventilen har en hongänga på 1 tum för enkel installation i separat ventilbox. Till 9 V-ventildosan med Bluetooth krävs ett alkaliskt 9 V-batteri (ingår ej), som säkerställer tillförlitlig drift under minst en trädgårdssäsong. Ventilkonstruktionen är flödesoptimerad för att minimera tryckförluster.

  Beställningsvara.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om tillverkaren

  Miljontals villaägare och trädgårdsinnehavare världen över väljer trädgårdsredskap från GARDENA, som har sitt säte i Ulm i Tyskland. Det beror på att Gardena kan erbjuda allt som behövs för både stora och små trädgårdar – vare sig det handlar om bevattningssystem, pumpar, trädgårdsdammar, gräsmattevård, vård av träd och buskar, trädgårdsredskap eller jordbearbetning