0 Varukorg

Kompost

Filtrera
Sortera
11 produkter

Visa fler

Smarta kompostbehållare

Våra praktiska kompostbehållare är perfekta för både små och stora trädgårdar. Dessa kompostbehållare är speciellt framtagna för att maximera luftcirkulationen, vilket är en avgörande faktor genom hela nedbrytningsprocessen. Med sin användarvänliga design är de utmärkta trädgårdsredskap för att skapa en grönare och mer blomstrande trädgård.

 

Fler praktiska tillbehör

Vi erbjuder även produkter som strö, luckringsstavar och biostimulant – perfekta komplement till din kompostering. Med dessa tillbehör kan du förbättra jordens näringsvärde och skapa en idealisk miljö för dina växter att växa i.

 

Vanliga frågor & svar
 

Vad kan man kompostera?

Köksavfall som frukt- och grönsaksrester, kaffesump och äggskal är utmärkta att kompostera. Dessa bidrar med viktiga näringsämnen och hjälper till att skapa en balanserad blandning. Från trädgården kan du lägga till gräsklipp, löv, trädgårdsrens och till och med gammalt växtmaterial. Det är viktigt att balansera 'gröna' material som matrester och gräsklipp, som är rika på kväve, med 'bruna' material som löv och grenar, som tillför kol.


Ska man vattna komposten?

Man bör vattna komposten regelbundet. Den bör hållas fuktig, men inte för blöt. Bevattning är viktigt eftersom de mikroorganismer som bryter ner det organiska materialet behöver fukt för att överleva och vara aktiva.