0 Varukorg

Lecakulor

Filtrera
Sortera
5 produkter

Visa fler

Beställ lecakulor i storpack

Vi erbjuder lecakulor i storpack för företag som behöver en effektiv dränering för sina byggnads- eller anläggningsprojekt. Våra lecakulor finns i flera olika storlekar och volymer för att passa dina specifika behov. Oavsett om du söker stora eller små lecakulor kan du hitta det du behöver hos T-gross. 

Dränera med lecakulor

Att använda lecakulor för dränering är en beprövad och effektiv metod som hjälper till att förhindra vattenansamling i din trädgård eller i dina planteringar. För att använda lecakulor för dränering, placera ett lager av dem i botten av ditt planteringskärl eller i dräneringsgropen i din trädgård innan du fyller på med jord eller planterar dina växter. Detta skapar ett utmärkt dräneringsskikt som hjälper till att förhindra vattenansamling nära växternas rötter.

 

Vanliga frågor & svar

 

Vad är lecakulor?

Lecakulor är små, lätta klot eller bollar tillverkade av expanderat lera eller andra keramiska material. De används ofta i trädgårds- och byggprojekt för att förbättra dräneringen och isoleringen.

Hur använder man dem?

Lecakulor kan bland annat användas som dräneringslager i krukor och växtbäddar, för att förbättra luft- och vattenflödet i jorden. De kan även användas som isoleringsmaterial runt rör och fundament. För att använda lecakulor på bästa sätt bör man se till att de är rena och torra innan användning.

Vad är lecakulor gjort av?

Lecakulor är gjort av lera som bränts vid hög temperatur för att få en lätt och porös struktur. Ibland tillsätts även andra material som sand och grus för att förbättra deras egenskaper.