0 Varukorg

Bär-,kål-,metall- o plastnät

Filtrera
Sortera
23 produkter

Visa fler

Plastnät till trädgård

Upptäck vårt omfattande sortiment av plastnät för trädgården. Våra plastnät är mångsidiga och kan användas för att skapa inhägnader, skydda träd, planteringar och klätterväxter. Näten är konstruerade för att vara slitstarka och motståndskraftiga, vilket gör dem till det optimala valet för att uppfylla alla dina trädgårdsbehov. Vi har ett brett utbud av plastnät i olika storlekar och varianter.

 

Spaljénät för klätterväxter

Våra spaljénät är det perfekta valet för att binda upp växter och ge det stöd de behöver samtidigt som de bidrar till att skapa en vacker trädgårdsmiljö. De är robusta och tåliga för att kunna hantera klätterväxternas vikt och tillväxt. Med T-gross spaljénät kan du enkelt skapa eleganta och praktiska stödstrukturer för dina klätterväxter.


Metallnät mot skadedjur

Med våra metallnät kan du vara säker på att dina växter och grödor är i tryggt förvar och inte blir angripna av skadedjur. Nätens starka och hållbara konstruktion gör dem motståndskraftiga mot skadedjur så som fåglar, kaniner, ekorrar och andra smådjur som kan orsaka skador i trädgården.