0 Varukorg

Växtnäring

Filtrera
Sortera
21 produkter

Visa fler

Köp organisk växtnäring till grönsaker & växter

I vårt omfattande sortiment av organisk växtnäring hittar du produkter som passar för både växter och grönsaker. Våra produkter är framställda med omsorgsfullt utvalda ingredienser och är en idealisk lösning för dem som strävar efter hållbar och miljövänlig odling. Oavsett om du vill använda organisk växtnäring till tomater, gröna växter eller som krukväxtnäring – har vi produkter för alla behov och önskemål. Vi erbjuder även Bio Bact växtnäring i form av växtpinnar för blommande växter.

 

Vanliga frågor & svar

När börja med växtnäring?

Det är vanligtvis bäst att börja tillföra växtnäring när dina växter har etablerat sig och börjar visa tecken på aktiv tillväxt. Det kan variera något beroende på vilken typ av växtnäring du använder och vilken typ av växter du odlar. Var noga med att följa specifika rekommendationer för den specifika grödan och typen av växtnäring du använder.

Kan man använda för mycket växtnäring?

Det är möjligt att använda för mycket växtnäring, och det kan vara skadligt för växterna. Överdosering av växtnäring kan orsaka kemisk förbränning av växternas rötter och skapa en ojämn näringsbalans i jorden. Det kan resultera i negativa effekter som överdriven bladväxt, bräckliga stjälkar, nedsatt blomning, försämrad rottillväxt eller till och med växtdöd.