0 Varukorg

Benmjöl

Filtrera
Sortera
2 produkter

Visa fler

Köp benmjöl i storpack

Hos T-gross kan ditt företag köpa benmjöl i både i storpack och säck, vilket ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa beställningen efter dina specifika behov. Oavsett om ditt företag behöver stora mängder benmjöl för storskaliga trädgårdsprojekt eller små förpackningar för mindre projekt, har vi flera passande alternativ i vårt sortiment.

Benmjöl – användning

Här är några olika förslag på användning av benmjöl:

Gödselmedel

Att gödsla med benmjöl är ett naturligt och effektivt sätt att förbättra jordens näringsinnehåll. Blanda det med jorden eller använd benmjöl som gödning runt växternas rötter för att förbättra markstrukturen och ge växterna en näringsboost.

Komposttillsats

Tillsätt det i din kompost för att öka mängden näringsämnen och förbättra kompostens kvalitet. Benmjöl bryts ner långsamt och hjälper till att skapa näringsrik kompostjord som är perfekt för plantering.

Rotstimulans

Innan du planterar dina frön eller plantor, blanda benmjöl i vatten och använd det som ett rotstimulerande blötläggning. Detta kan hjälpa till att förbättra rotutvecklingen och ge en starkare start för dina växter.

Bekämpning av skadedjur

Vissa skadedjur, som sniglar, har en naturlig aversion mot benmjöl. Sprid det runt dina växter för att avskräcka skadedjur och skydda din trädgård. Har du stora problem med skadedjur kan du även använda våra produkter speciellt utformade mot skadedjur.